Algemene info

Wat is Festival Aan Hoger Wal, wanneer en hoevaak is dat dan, hoe laat begint wat, waar moet je zijn met een vraag, waar kun je parkeren, moet je wel of niet met de auto komen (spoiler: NIET!), je vindt het in aanloop naar de nieuwe editie allemaal hier.

FAQ

algemene Info

Geen festival zonder blokkenschema, zo ook bij ons. Download hier de blokkenschema en bekijk waar je Riq Etiq in actie kunt zien of waara de yoga is en hoe laat je vooraan klaar moet staan voor Ray Fuego!

Ja, het hele festival is gratis. Wel moet je voor de dansvoorstelling vooraf een plek reserveren, omdat we maar beperkte ruimte hebben. Ook voor het diner op zaterdag moet je vooraf een plek reserveren (en je eten alvast betalen). 

Zeker wel!! Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel, mail dan vooraf naar info@festivalhogerwal.nl, dan helpen we je het terrein op via de backstage.

Dankzij Jojo’s en Vreemde Streken hebben we en drank en heerlijk eten op het festival! Daarnaast bieden we op zaterdagavond een heerlijk vegetarisch lokaal geteeld en geproduceerd diner, waarvoor je vooraf een plek kunt boeken!

Ben je verhinderd als gevolg van een corona-besmetting en kun je dus niet komen eten, meld je dan uiterlijk 36 uur voor aanvang van het festival even bij ons met een mailtje

Het festival is gratis, maar sommige dingen moet je vooraf een kaartje reserveren. Voor de dansvoorstelling is dat gratis, voor het diner betaal je vooraf, zodat we weten wat we voor je moeten inkopen. Kaartjes kun je reserveren via het hoofdmenu en dan ’tickets’

Op zaterdag en zondagochtend gaan de graffiti artiesten al vroeg aan de slag. Zelf kun je meedoen aan een yoga sessie op de kade (reserveer een plekje via ’tickets’). Vanaf 14 uur begint het muziekprogramma. Zie onze line-up voor een volledig overzicht.

HOE KOM JE bij ons?

Gebruik je Google Maps, dan is dit de link die je zoekt. 

TE VOET

Loop richting de Rijnhaven, de rest wijst zich vanzelf!

FIETS

Kom je met de fiets, dan kun je op de Grebbedijk parkeren.

bus icon

Bus

Neem bus 50 richting Utrecht via Doorn/Zeist en stap uit bij halte 'Wageningen/Hof van Gelderland

AUTO

Kom je met de auto, parkeer dan aan de Costerweg bij supermarkt Hoogvliet (betaald parkeren!)

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag (en het bijbehorende antwoord) er niet bij, stuur ons dan gewoon een mailtje!